Tunnistatko itsesi?

 

  • Sinulla on suuri sydän ja aistit kaiken ympärilläsi. Joskus tuntuu vaikealta keskittyä omien asioiden tekemiseen, koska ympäristö ja ihmiset vaikuttavat sinuun niin syvästi.
  • Rakastat elämääsi. Olet käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa sen rakentamiseen. Väsyt kuitenkin usein. Ihmettelet mihin kaikki taika hävisi?
  • Tiedät miten tärkeää on pitää huolta itsestäsi. Ostat kauniita vaatteita, pidät huolta että ympärilläsi on kauneutta, olet ehkä ravintotietoinen. Kaipaisit kuitenkin enemmän iloa, keveyttä, omaa tilaa.
  • Kun kävelet taidekauppaan, kirjakauppaan, puutarhakauppaan, kivikauppaan tai johonkin muuhun tilaan, jossa on tarvikkeita jonkunlaiseen luomiseen tunnet miten sydämesi kohoaa lentoon. Mahdollisuudet rakentaa jotain uutta ovat vain niin inspiroivia!

Kun pidät huolta itsestäsi, käykö joskus näin?


  • Olet kokeillut joogaa, meditaatiota, rentoutumista. Tarvitset omaa aikaa ja rauhoittumista, toivoisit vain että voisit samalla tehdä jotain.
  • Olet käynyt taidekursseilla ja pidät maalaamisesta, vapaasta omasta jäljestä. Kaipaisit kuitenkin mahdollisuutta antaa omien maalausten syntyä, ilman ulkoisia neuvoja, mutta jumitilanteiden kannalta tuettuna. Miten päästä liikkeelle?
  • Joskus kaikki loksahtaa paikalleen ja luot jotain omaa. Muistat miten hyvältä se tuntuu, miten ytimessä olet kun teet jotain sisältä käsin (kirjoitat, maalaat, tanssit, kokkaat, sisustat, hoidat puutarhaa, rakennat jotain, sävellät). Haluaisit tehdä useammin, päästä tähän tilaan uudestaan, tiedät miten hyvää se tekee.

Luominen ei ole aina niin helppoa kun on herkkä

 • Ehkä sinulla on rykelmä sisäisiä ääniä, jotka tuomitsevat sen mitä teet, niin että on vaikea päästä edes alkuun.
 • Voi myös olla että kaikki on selkeää sinulle, ja olet innoissasi, mutta muut ihmiset eivät tajua mitä yrität sanoa ja ilosi häviää hämmennykseen.
 • Joskus taas kaikki sujuu hyvin ja nautit siitä mitä teet. Teet kuitenkin muutaman virheen ja häpeän aalto vyöryy ylitsesi. Mieluiten tuhoaisit kaiken, mitä juuri teit.
 • Synkimpinä hetkinä sinusta tuntuu että herkkyydestäsi ja kaikesta siitä, mikä on sinulle niin tärkeää ei ole mitään hyötyä.

On mahdollista luoda kevyesti, luottavaisesti ja voimalla.

Lue lisää.

 

Ehkä luet tätä ja ajattelet; minä en ole luova, tämä ei siis koske minua.


Usein ihmiset liittävät luovuuden esimerkiksi piirtämiseen, askarteluun, tutkimustyöhön tai laulamiseen. Luova voima on kuitenkin se mikä yhdistää ytimemme kaikkeen toimintaa ja meitä ympäröivään maailmaan. Tämän takia meissä kaikissa on syvä kaipuu omiin ratkaisuihin, kekseliäisyyteen, tilaan ja omannäköiseen toimintaan.

Tapani työskennellä palvelee:

Ihmisiä, jotka haluavat maalata omanlaista jälkeä hyväksyvässä ilmapiirissä.

Pienryhmiä, jotka haluavat tehdä jotain uutta yhdessä.

Ammattitaiteilijoita, jotka haluavat maalata, mutta eivät halua ylläpitää omaa ateljeeta.

Herkkiä ja intensiivisiä ihmisiä, jotka tuntevat vahvasti ja haluavat oppia luomaan arkeaan keveämpää, omannäköisempään suuntaan.

Luovan alan ammattilaisia, jotka haluavat luoda rennosti ja leikkisästi, omalla tavallaan, ilman ammatin tuomia paineita.

Erityisherkkiä, jotka kaipaavat paikkaa jossa tuoda sisin näkyväksi turvallisesti ja harjoitella itsemyötätuntoa, omien syvien unelmien löytämistä ja oman suunnan valintaa.

Jos arvostat näitä asioita, työskentely kanssani kannattaa:

Haluat hyvän ja toimivan suhteen luomiseesi.

Olet valmis tuntemaan kaikki tunteesi ja halukas olemaan avoin turvallisessa ilmapiirissä.

Arvostat ystävällisyyttä, lämpöä ja aitoa yhteyttä.

Haluat nähdä oman todellisuutesi syvemmin ja avautua sille mitä sisältäsi tulee näkyväksi.

 

Olet valmis kokeilemaan maalausta, viivan tekemistä, piirtämistä ja muita harjoituksia, joiden avulla voit tutkia kokemusmaailmaasi.