Yksi tämän vuoden johtava kysymys yritystoiminnassani tämän vuoden aikana on ollut: ”Miten taide palvelee asiakastani? Miten se ravitsee, kannattelee, tukee – tai ehkä jotain ihan muuta?” Tutkiessani tätä kysymystä yhdessä asiakkaitteni kanssa, ainakin yksi asia on tullut selvemmäksi; haluan omalta osaltani tuoda taidetta lähemmäksi ihmistä.

Tämän ajatuksen pohjalta olen halunnut tuoda myös muita tekijöitä Itsemyötätunnon iho taidenäyttelyyni, taulujen luomaan tilaan. Nyt sunnuntaina 15.10. klo 15 lauluntekijä ja laulaja, moniosaaja Alma Sipilä tulee laulamaan meille. Olen iloinen voidessani kutsua sinut mukaan kuuntelemaan.

Omin sanoin, hän kertoo:

”Tahdon tuoda meidät yhteen, yhden illan ajaksi. Toivon meidän täyttävän tilan, kotoisan ja lämpimän, pehmeästi valaistun. Jokaiselle on paikka – sohvalla, tyynyllä lattialla, tuolilla tai ikkunalaudalla… kunhan on hyvä olla. Ja sitten – on musiikkia”

Tarjoamme sinulle musiikin ja lasillisen kuohuvaa.
Konsertin lopussa keräämme vapaaehtoisen ja vapaasti valittavan suuruisen ohjelmamaksun, jonka kautta voit halutessasi tukea Alman musiikkia.


Lämpimästi tervetuloa.

Jos ihastut ja sydämesi kaipaa lisää, voit ostaa itselleen taulun (hinnat vaihtelevat), Alma Sipilän levyn (15 euroa) tai Itsemyötätunnon iho kirjan (15-25euroa) itsellesi muistoksi tai lahjaksi.

Lue lisää Alma Sipilästä ja tapahtumasta tästä.