Avoin maalausateljee – ihmisille, jotka haluavat kokea maalaamisen ilon

Toivotko joskus, että sinulla olisi maalaustila, jossa voisit vain kävellä suoraan maalauskankaalle ja aloittaa? Sinun ei tarvitsisi ajatella sotkua, uusien värien ostamista tai aloittamisen vaikeutta.

Ateljeellani, Helsingissä, kaikki odottaa sinua. Värit, pensselit, liidut, kynät, säämiskät. Kaikki tarvitsemasi materiaalit siististi hyllyillä odottamassa. Sen lisäksi Crealifen ateljeella on lämmintä tukea luovuudellesi, myötätuntoa maalaamisen haasteisiin ja niin paljon teknistä tukea kun haluat (tai ei yhtään jos näin toivot).

Lue lisää.

 

Taidevalmennus – jotta saisit ideasi toteutettua

Tiedätkö miten joskus lykkäät töihin ryhtymistä, sisäisen solmun vallassa. Tai miten, kun olet saanut suuren projektin toteutettua, vajoat synkkyyteen. Tai ehkä tunnistat että sinulla olisi niin paljon tarjottavaa jos vain saisit ihanat ideasi ulos päästäsi ja toteutettua konkreettisesti?

Uskon että kaikki olemme olleet samassa tilanteessa. Luominen voi olla suuri haaste. On kuitenkin olemassa tapoja, jolla voimme helpottaa luovaa prosessia, vapauttaa energiaa ja tuoda takaisin riemukkuus tekemiseen (unohtamatta tuloksia).

Kuvaus tulossa.

 

Luovuuspajat – yhdessä luominen on hieno tapa nauttia yhdessä tekemisestä

Teette töitä joka viikko. Joskus tuntuu siltä, ettei ole aikaa kohdata kaikkien vaatimusten keskellä. Työ vaatii kaiken ja sittenkin tuntuu, että pitäisi tehdä enemmän.

Tässä ajassa työskentelyllä on hintansa. Onneksi on tapoja palauttaa energiaa, levähtää ja saada ajatukset johonkin ihan muuhun. Yhdessä luominen, ilman suorituspaineita, vie mielikuvituksen tilaan, joka on itsessään jo sielua ja mieltä ravitseva paikka. Jokainen ihminen osaa käyttää värejä intuitiivisesti. Yhteisten luomusten katsominen ja niiden erilaisuuden näkeminen ja arvostaminen luo hyvää yhteishenkeä. Maalaamisen jälkeen on rentoutunut olo ja päätila on avautunut uudelle.

Kuvaus tulossa.