Den öppna ateljén – för människor som vill uppleva glädje i måleriet

Hoppas du någon gång på, att du skulle ha ett måleriutrymme, där du bara kunde gå till duken och börja måla? Du skulle inte behöva tänka på att inte klotta, på att köpa nya färger eller fundera över hur svårt det är att börja.

På  min ateljé i Helsingfors väntar allting på dig. Färger, penslar, kritor, pennor, sämskinn. Allting du behöver står snyggt på hyllan och väntar. Till på köpet är Crealife fylld med varmt stöd för din kreativitet, medkänsla och tips för utmaningar i måleriet och så mycket tekniskt stöd som du vill ha (eller inte vill ha, det går enligt dina önskningar).

Läs mera.

 

Konstkoaching – förverkliga dina idéer

Vet du hur du någon gång skjuter upp ditt arbete, helt i en inre knut? Eller hur det känns efter ett stort projekt, som att gå i öknen. Eller kanske du känner igen att du skulle ha så mycket at komma med, om du bara kunde få ut det ur dig själv?

Jag tror att vi alla har varit i de här situationerna någon gång. Skapande kan vara väldigt utmanande på så många plan. Det finns många olika sätt som vi kan underlätta den kreativa processen, frigöra energi och hämta uppsluppenhet tillbaka i verksamheten (utan att glömma resultaten).

Beskrivning kommer.